Senza  Peli 

American Hairless Terriër 

Over ons

Ik hoop dat u hier vindt wat u zoekt en anders kunt u mij altijd mailen of bellen voor vragen en meer informatie. Ik ben in 1983 begonnen met de welsh Corgi Pembroke. Ik heb dit ras 9 jaar gefokt. Het eerste nestje zonder kennelnaam later voor een kennel genaamd "Pemrot". In 1989 kwam ik in aanraking met de Korthaar Collie, dit ras was voor ons veel prettiger in de omgang met elkaar. Niet veel later kocht ik mijn eerste korthaar collie Shaka. Shaka presteerde goed op show en het trainings veld Ik heb deelgenomen aan veel flybal wedstrijden met Shaka en later Hattrick, Ayenna en Denali. Jaren hebben we de Corgi's samen gehad met de collies.


Mijn kennel naam "van Shaka's Royal Kraal" ( geregistreerd in 1993) is vernoemd naar mijn eerste collie Shaka. Zijn volledige naam was Ned.Duits Int. Kamp. Lord Shaka van Midden Aarde, wereldkampioen 1990, UV, GG1. VZH.

Ik heb vanaf 1998 tot 2010 regelmatig een nestje korthaarcollies gefokt, voornamelijk uit Amerikaanse lijnen en nu na een pauze van bijna 10 jaar hebben we met veel plezier weer wat nestjes korthaartjes groot gebracht.

van Shaka's Royal Kraal Korthaar collies


In 2001 ging een wens van mij in vervulling. Onze eerste mops Beautje kwam in ons gezin en sindsdien is niets meer hetzelfde. Wat een geweldige honden zijn die mopsjes! Ik heb ze bijna 20 jaar gefokt, tot er een wet kwam die het fokken van kortsnuiten verboden heeft
Mijn man heeft ook zijn favoriete ras, de Newfoundlander. Begin 2013 is onze roedel uitgebreid met Milan, een zwarte newfoundlander. Het gaat geweldig samen met de andere honden. Ze zijn de beste maatjes.

Milan is helaas op 16-12-2022 overleden

in juni 2020 is er een nieuw ras in onze roedel gekomen
Het is een American Hairless Terriër, afgekort AHT
Mijn eerste terriërs, dat word een groot feest. Ze zijn lief en heel ondeugend.

Hiervoor hebben we ook een nieuwe kennelnaam aangevraagd "Senza Peli" 

(dit betekend "zonder haar" in het Italiaans)


Als laatste is ons leven verrijkt met een Xoloitzcuintle standaard
Deze knappe jongen komt uit Kroatië en we hopen in de toekomst met hem te showen.
De terriers moesten wel wennen, maar zijn open karakter zorgde ervoor dat ze snel vrienden werden.


Sole en Hero

E-mailen
Info